Over Knuz.nl
Internet is de snelst groeiende dating scene ter wereld. Steeds meer mensen kiezen er voor om op het web naar liefde en vriendschap te zoeken. Het is spannend, leuk, makkelijk en vooral erg effectief. Hoeveel mensen spreek je op een gewone uitgaansavond? Twee? Drie? En hoe lang duurt het dan voor je weet hoe iemand is? Op Knuz.nl kun je van te voren al bepalen of iemand misschien wat voor je is, door op je persoonlijke voorkeuren te zoeken in ons memberbestand. Gewoon, thuis vanuit je luie stoel. Knuz.nl is een serieuze datingsite waar we mensen via internet bij elkaar willen brengen.

Knuz is sinds juli 2008 in nieuwe handen. Wat betekent dat voor jou?
Knuz.nl is sinds juli 2008 onderdeel van moedersite RelatieKlik.nl. Hoewel beide websites een verschillende look & feel hebben, herbergen ze dezelfde filosofie: online nieuwe mensen ontmoeten hoort gratis, leuk, makkelijk en veilig te zijn. Om dat te bewerkstelligen houden we alle deuren voor iedereen open, maar blijven we streng op ongepast misbruik. Profielen worden handmatig gekeurd en zonodig verwijderd.

Knuz-leden kunnen gerust zijn. Knuz houdt zijn huidige gedaante en blijft 100% gratis. Wel zijn er een aantal welkome veranderingen op komst. De website zal door uitbreiding van de servercapaciteit sneller worden en een aantal nieuwe interssante features krijgen: een algemene chatruimte, een discussieforum, een evenementen-agenda en een tips & artikelen-sectie van onze schrijvende relatiepsycholoog. Goed nieuws dus.


Het huidige team van Knuz
Achter Knuz staat geen groot commercieel bedrijf, maar een klein team van enthousiaste en hardwerkende liefhebbers die de website naast hun andere werkzaamheden combineren. Een korte introductie.

Knuz en RelatieKlik zijn:
Webdevelopper Koen Kastermans: een hardwerkende en sympathieke buffel, onophoudelijk achter de schermen bezig met de techniek en de marketing van Knuz en RelatieKlik.

Psycholoog en journalist Marcelino Lopez: als deskundige levert hij relativerende bijdragen, columns en artikelen in verschillende media over daten, relaties en psychologie. Voor RelatieKlik ontwikkelde hij de matchtest.

Sonja Teeling-Kastermans is behalve onderwijsspecialist een grootheid als het gaat om mutitasken: review van de profielen en foto's, beantwoorden van de mail en bijstaan van leden bij hun Knuz-bestaan.

Knuz en RelatieKlik worden in raad en daad bijgestaan door:
Jaap Putman is ICT-wizard en houdt zich bezig met optimalistie. Wat wij als probleem zien, is voor hem een welkome uitdaging. Behalve een betrouwbare vriend is Jaap een grote stress-verlager.

Bas van Dietz is zelfbenoemd database-goochelaar. Wij zijn het met hem eens: met niet na te bootsen snelheid verzorgt hij tussen zijn andere werkzaamheden door een groot deel van de admin. Streng doch rechtvaardig.

Bellzy is de chatgoeroe. Zij zorgt voor een ordelijk en vriendelijk verloop van de chat.

Onze gegevens:
Knuz.nl is onderdeel van Hein & Associates B.V.
Inschrijfnummer KVK: 30203088
BTW nummer: NL814422822B01