Homo dating

Iedereen weet dat een datingapp als Grindr niet bepaald geschikt is wanneer je als homo op zoek bent naar een serieuze relatie. Grindr is toch vooral gericht op kortstondige flings. Zoek jij een gratis alternatief waar serieus daten wél voorop staat? Dan is Knuz de datingsite voor jou. Met meer dan 200.000 actieve leden is Knuz de nummer 1 gratis datingsite van Nederland. Grote kans dus dat er op Knuz.nl ook een leuke man voor jou tussen zit.

Het voordeel van homo daten via Knuz

Bij Knuz staat laagdrempelig daten voorop, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit en service. We reviewen continu alle geplaatste profielen en foto’s en we begeleiden singles bij het vinden van een leuke date, net als op betaalde datingsites. Het grote voordeel van Knuz is echter dat inschrijving bij ons helemaal gratis is. Een ander pluspunt van Knuz ten opzichte van betaalde sites is dat bij Knuz iedereen na inschrijving dezelfde rechten heeft. Als jij een man of vrouw een berichtje stuurt, kan hij dus altijd reageren.

Knuz als homo datingsite

Bij ons zijn zowel hetero’s als homo’s welkom. Knuz is dus geen specifieke homo datingsite, maar biedt je uiteraard wel de mogelijkheid om specifiek met homo’s in contact te komen. Bij je inschrijving kun je namelijk eenvoudig aangeven dat je als man op zoek bent naar een andere man. Vervolgens vul je je profiel in en geef je je voorkeuren aan. Op basis hiervan krijg je profielen te zien van homoseksuele mannen die bij jou passen. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar een man die je aanspreekt.

Het voordeel van online daten

Het voordeel van daten via internet is dat het anoniem is. Misschien ben je net uit de kast gekomen en vind je het nog wat spannend om je op het datingpad te begeven. Of misschien vind je het überhaupt prettiger om iemand eerst via internet te leren kennen voor je elkaar in het echt ontmoet. Wat je reden ook is, bij Knuz is de drempel om in contact te komen met andere alleenstaande homo’s laag. Schrijf je dus vandaag nog in en ontmoet onze leuke, aantrekkelijke singles!