Dating Venlo bij Knuz

Je woont in Venlo en zou graag nieuwe mensen leren kennen. Je leidt een druk leven en aan vrienden en kennissen heb je geen tekort. Toch blijft er op liefdesgebied nog wel wat te wensen over. De tijden dat je iedere week naar het café of de disco ging zijn voorbij. Je vindt dat eigenlijk wel rustig, maar deze verandering zorgt er ook voor dat je minder vaak nieuwe mensen ontmoet. Knuz dating Venlo lost dat probleem voor je op. Hoe? Met één druk op de knop! Het klinkt eenvoudig, en dat is het ook. Knuz is de nummer 1 gratis datingwebsite van Nederland waar vrijgezellen zich zonder voorbehoud kunnen inschrijven. Dat betekent daten voor iedereen, toegang tot alle profielen, en altijd en overal in contact!

Knuz verbindt

Knuz dating Venlo brengt mensen bij elkaar. Onze missie is het bieden van een datingplatform waar iedereen welkom is; een plek waar mensen gericht kunnen zoeken naar een nieuw contact, een relatie of een leuke date om mee te beginnen. Knuz is honderd procent gratis. Duizenden vrijgezellen kozen al voor Knuz. Word jij ons nieuwste lid? Internet daten bij Knuz is leuk, makkelijk en super effectief. Vele vrijgezellen gingen je voor en niet zelden ontstonden er bij Knuz duurzame relaties. Bekijk ook onze succesverhalen online! Kies voor:

  • Een honderd procent gratis datingplatform;
  • Een inschrijving zonder enig voorbehoud;
  • Een grote database met duizenden actieve leden!

Tips

Heb je niet eerder aan online dating gedaan? Dan is Knuz dating Venlo de beste keuze. Je kunt je heel gemakkelijk inschrijven. Koppel je account aan Facebook, of gebruik het formulier. Zorg voor een goede profielfoto waarop je lacht en schrijf een vlotte tekst waarin je duidelijk aangeeft waar je naar op zoek bent. Hoe specifieker de omschrijving over jezelf, hoe beter je selecteert. Gericht zoeken doe je echter niet alleen door een goed profiel samen te stellen, maar ook gewoon door gebruik te maken van de zoekfilters. Selecteer op afstand, leeftijd en interesse. Op je wall krijg je nu alleen de vrijgezellen te zien die binnen jouw zoekcriteria vallen. Kies voor Knuz dating. Venlo is bij Knuz goed vertegenwoordigd!

Online daten

De wereld van het online daten is net even wat anders dan de wereld van het traditioneel daten. Maar dat verschil komt ook met een aantal voordelen. Zo kun je sneller een afspraakje maken en meerdere dates hebben in een korter tijdsbestek. Voor veel mensen is online daten een goede manier om te leren wat ze willen. Mensen die wat onzeker zijn kunnen middels online dating makkelijker in contact treden. Vanachter je computer een berichtje sturen is laagdrempelig, en je weet nooit waar een eerste voorzichtig contact toe zal leiden! Kies voor Knuz dating Venlo. Bij ons ben je op het juiste adres als je snel nieuwe, leuke vrijgezellen wilt ontmoeten!

De zoekquery hieronder bevat dames uit Limburg in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 530 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
27
Land
Nederland
Provincie
Limburg
Laatst Online
vandaag
LET OP: ik reageer alleen op mensen uit mijn eigen regio en onder de 37 jaar.

* Curvy * plus-size * Ik heb twee kinderen (wonen hier om de week). Op zoek naar die ene bijzondere persoon waarbij het méér dan alleen 'klikt'.

Karakter: vol tegenstellingen. Lief, zorgzaam en zachtaardig, doch pittig. Gek op humor, maar ook sarcastisch. Vaak knuffelig doch behoefte aan ruimte. Netjes, geordend en opgeruimd, maar trek de kastjes niet open ;)

Aub géén mensen die nog gevoelens voor hun ex hebben, al/nog in een relatie zitten of alleen maar spelletjes willen spelen. I'm deadly serious. Move along.

Wil je seks; ga naar een prostituee.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
31
Land
Nederland
Provincie
Limburg
Laatst Online
vandaag
Leuk dat je op mijn profieltje komt kijken smile,

Ik ben een gezellige Limburgse uit het Zuiden des lands , Ben er 31 . Maar zoals ze wel vaker zeggen leeftijd is maar een getal en zo zie ik het ook echt. Ik ben sociaal spontaan en probeer zoveel mogelijk uit het leven en  uit iedere dag te halen .   Ik hou van reizen en loop hard. Daarnaast vind ik musicals, concerten, een etentje of een goed wijntje ook gezellig ( om het drinken even toe te lichten in mijn profiel regelmatig in het weekend en nee ben geen alcoholic :) ) .  Mijn muziek smaak is heel breed van alle nieuwe nummers op dit  moment,  en van Armin , Lounge tot klassiek.  

Waar ik naar op zoek ben die vraag zal wel vaker voorbij komen dus bij deze :
 
Een leuke gezellige date en van daaruit zien we wel :)
 
meer het type van er open ingaan en zien !
Maar een leuke date , met goed gesprek , etentje wijntje ore whatever is een begin :)
En cliché maar waar  als de klik er is kan veel . 
 
Daarnaast : je geloof , Huidskleur  maakt me echt niet uit denk er geen eens over na als meer mensen dat zouden doen zou de wereld er een stuk mooier uitzien !


Domme vragen bestaan niet dus wil je iets weten ik zou zeggen vraag maar raak. Daarnaast leuk alle knipoogjes maar een berichtje met inhoud zegt net iets meer :)

Liefs.
 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
35
Land
Nederland
Provincie
Limburg
Laatst Online
afgelopen maand
Mooie spontane meid zoekt haar soulmate. Ben jij misschien diegene?

Alleen aub rrageren als je echt serieus bent . Aan fakers verspil ik geen tijd.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
33
Land
Nederland
Provincie
Limburg
Laatst Online
afgelopen maand
Lieve, spontane, zorgzame en ietwat gekke meid zoekt een maatje om het leven mee te delen!
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
29
Land
Nederland
Provincie
Limburg
Laatst Online
in de afgelopen drie maanden
Spontane meid van 29, sta positief in het leven. Hou van reizen. Drankje, vrienden, films, muziek.
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Limburg - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Limburg
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen