Knuz dating; Utrecht schrijft zich in!

Je hebt een drukke baan en geen zeeën van tijd om de kroeg in te gaan. Je werk is belangrijk, maar je zou best wel iemand willen ontmoeten; iemand om de dagelijkse dingen in je leven mee te delen. Dat kan een relatie zijn, maar ook een goede vriend. Online dating Utrecht kan een goede manier zijn om op een snelle en effectieve manier in contact te komen met vrijgezellen in Utrecht die net als jij open staan voor nieuwe mensen, ontmoetingen en ervaringen. Knuz nodigt je uit om je in te schrijven. Wij zijn een gratis dating website en niet zomaar eentje; Knuz is de nummer 1 gratis dating website van Nederland!


Avontuur of echte intimiteit?

Inschrijven bij Knuz doe je vanachter je computer en wanneer je maar wilt. Maak gebruik van je Facebookpagina om in te loggen, of schrijf je in middels het formulier. Net zo makkelijk! Knuz dating Utrecht is er voor alle singles in de buurt van Utrecht of in Utrecht zelf. Ben je op zoek naar spanning, een avontuurtje of sta je open voor echte intimiteit? Tussen de regels door geven mensen vaak al bloot waar ze echt naar op zoek zijn. Bekijk profielen dan ook aandachtig. Wij raden iedereen aan om zo helder en concreet mogelijk te zijn bij het opstellen van je profiel. Op die manier trek je de juiste mensen aan, met dezelfde verwachtingen en intenties. Een paar profieltips op een rijtje:

  • Ben altijd eerlijk;
  • Ben duidelijk en direct;
  • Houd het kort maar krachtig;
  • Kies goede foto’s.

Dating Utrecht; jij bepaalt!

De meeste mensen weten niet precies wat ze wél willen, maar wat ze niet willen is vaak een stuk concreter. Wanneer je er tijdens een gesprek achter komt dat iemand er een hele andere levensvisie op nahoudt, ga dan niet te lang door met een gesprek. Dat is zonde van je tijd en leidt tot niets. Om het allemaal wat makkelijker te maken, stel je zelf de filters in op leeftijd, interesse en regio. Zo zie je alleen de singles op je wall die aan jouw zoekcriteria voldoen. Gericht zoeken naar de perfecte match bespaart je een hoop tijd, gedoe en vooral teleurstellingen!

Het eerste bericht

Het versturen van een eerste bericht met dating Utrecht doe je als een profiel je echt aanspreekt. Dat kan verschillende redenen hebben die voor iedereen persoonlijk zijn. Ben je nieuwsgierig en wil je meer van deze persoon weten, zoek dan contact. Dat kan op diverse manieren. Kies een manier die jij prettig vindt. Stuur je liever een bericht, of beoordeel je om te beginnen eens een foto om de aandacht te trekken van je mogelijk match? Het eerste contact is altijd spannend. Stuur een origineel, grappig of ontwapenend bericht en dan is het wachten op een reactie. Kies Knuz dating! Utrecht barst van de leuke singles!

De zoekquery hieronder bevat dames uit Utrecht in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 712 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
27
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
vandaag
Halloo,,,ik ben een lieve,zorgzame jonge vrouw.Ben jij een serieuze man ,,laat een berichtje achter,,,groetjessss
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
30
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
niet openbaar
Dit vul ik later eens nog een keer op mijn gemakin
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
30
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
afgelopen maand
Hooi, Ik ben Daisy uit Utrecht, Ik heb zin in een date met een leuke man. Ik hoop dat je niks anders dan een date zoekt want ik wil zeker geen gezeur. Ben niet op zoek naar iets vast en ven niet van plan om verliefd te worden. Sorry dat ik niet romantisch ben maar stomme complimentjes en lange gesprekken zijn niks voor mij. Ik ben erg makkelijk. Met mij hoef je niet zacht en tender te zijn. Voorkeur wel voor 30+. Ben benieuwd! Groetjesss
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
33
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
niet openbaar
Wie ben ik : aller eerst een moeder van een 10 jarige dochter, lief voor de gene die mij lief zijn, 9 van de 10 keer vrolijk en positief, betrouwbaar, droge/sarcastische humor, zorgzaam, assertief, eigen mening, soms iets te eerlijk, geen geldschulden, geen depressies en of borderline trekjes..

Ik ben op zoek naar : een lieve, zorgzame, blanke, Hollandse man. Leeftijd ergens tussen de 33 en 45 jaar. Iemand die niet helemaal in Groningen, zuid Limburg of Zeeland woont, een (mail) gesprek een beetje op gang kan houden door wederzijdse interesse te tonen, dus als ik ineens niet meer terug mail of heel kort terug reageer ben je bij deze gewaarschuwd, dus kom achteraf niet zeuren. Wie goed in z'n vel zit, zijn verleden en exen een plekje heeft gegeven, weet wat hij wilt en mij denkt aan te kunnen ;-)
Kinderen geen bezwaar, leuk juist! Zeker als ze een beetje de zelfde leeftijd als mijn dochter hebben is dat een dikke pluspunt!

En als je me nu wilt gaan mailen met de boodschap dat ik te veel eisen heb.. sorry maar als je dat echt zo ziet, ben jij niet naar wie ik op zoek ben en kan je me beter maar gewoon niet mailen ;-)

Geen foto = Geen reactie! Mijn foto's zijn van 07-01-2017 neem aan dat de jouwe ook recent zijn? (recent is niet ouder dan 5/6 maanden)
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
35
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
eergisteren
Ik ben vrolijk spontaan eerlijk direkt en recht door zee. Geboren op Curacao. GOD komt bij mij op de 1e plaats. Luister als je mijn manier van leven niet kan respecteren stuur aub geen onzin. Doe iets nuttig met je leven en laat mij met rust. Als je net als de vorige minder slimme mannen met lage iq en kinderachtige berichten sturen. Ga aub buiten spelen. Ben hier voor vriendschap durf je het aan dan kunnen we praten. Anders hou je commentaar voor jezelf AUB
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Utrecht - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Utrecht
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen