Knuz dating; Utrecht schrijft zich in!

Je hebt een drukke baan en geen zeeën van tijd om de kroeg in te gaan. Je werk is belangrijk, maar je zou best wel iemand willen ontmoeten; iemand om de dagelijkse dingen in je leven mee te delen. Dat kan een relatie zijn, maar ook een goede vriend. Online dating Utrecht kan een goede manier zijn om op een snelle en effectieve manier in contact te komen met vrijgezellen in Utrecht die net als jij open staan voor nieuwe mensen, ontmoetingen en ervaringen. Knuz nodigt je uit om je in te schrijven. Wij zijn een gratis dating website en niet zomaar eentje; Knuz is de nummer 1 gratis dating website van Nederland!


Avontuur of echte intimiteit?

Inschrijven bij Knuz doe je vanachter je computer en wanneer je maar wilt. Maak gebruik van je Facebookpagina om in te loggen, of schrijf je in middels het formulier. Net zo makkelijk! Knuz dating Utrecht is er voor alle singles in de buurt van Utrecht of in Utrecht zelf. Ben je op zoek naar spanning, een avontuurtje of sta je open voor echte intimiteit? Tussen de regels door geven mensen vaak al bloot waar ze echt naar op zoek zijn. Bekijk profielen dan ook aandachtig. Wij raden iedereen aan om zo helder en concreet mogelijk te zijn bij het opstellen van je profiel. Op die manier trek je de juiste mensen aan, met dezelfde verwachtingen en intenties. Een paar profieltips op een rijtje:

  • Ben altijd eerlijk;
  • Ben duidelijk en direct;
  • Houd het kort maar krachtig;
  • Kies goede foto’s.

Dating Utrecht; jij bepaalt!

De meeste mensen weten niet precies wat ze wél willen, maar wat ze niet willen is vaak een stuk concreter. Wanneer je er tijdens een gesprek achter komt dat iemand er een hele andere levensvisie op nahoudt, ga dan niet te lang door met een gesprek. Dat is zonde van je tijd en leidt tot niets. Om het allemaal wat makkelijker te maken, stel je zelf de filters in op leeftijd, interesse en regio. Zo zie je alleen de singles op je wall die aan jouw zoekcriteria voldoen. Gericht zoeken naar de perfecte match bespaart je een hoop tijd, gedoe en vooral teleurstellingen!

Het eerste bericht

Het versturen van een eerste bericht met dating Utrecht doe je als een profiel je echt aanspreekt. Dat kan verschillende redenen hebben die voor iedereen persoonlijk zijn. Ben je nieuwsgierig en wil je meer van deze persoon weten, zoek dan contact. Dat kan op diverse manieren. Kies een manier die jij prettig vindt. Stuur je liever een bericht, of beoordeel je om te beginnen eens een foto om de aandacht te trekken van je mogelijk match? Het eerste contact is altijd spannend. Stuur een origineel, grappig of ontwapenend bericht en dan is het wachten op een reactie. Kies Knuz dating! Utrecht barst van de leuke singles!

De zoekquery hieronder bevat dames uit Utrecht in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 715 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
35
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
deze week
Hoi, ik ben Nikkie.
Ik ben 35, single en trotse moeder van een 4 jarige zoon.
Ik rook niet, drink zo af en toe. Ik houd ervan om er (spontaan) op uit te trekken, uit eten te gaan, filmpje of terrasje te pakken, maar een avond knus op de bank is ook zeker aan mij besteed. Verder ben ik sociaal, enthousiast, gedreven, knuffelig, koppig en creatief.

Ik ben op zoek naar een gezellige man om het leven net iets leuker te maken. Niet direct voor een vaste relatie, maar mocht er iets moois uit voort komen...
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
35
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
eergisteren
Liefde is als een cryptogram: geef me de oplossing erbij en ik snap er nog niks van.😉
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
33
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
niet openbaar
Lief, eerlijk, rustig, afwachtend, zorgzaam, eigen mening, direct, netjes, natuur, strand.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
26
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
in de afgelopen drie maanden
Hoi, ik ben Laura. Een lang studerend studentje en professioneel ov-chipkaart verliezer. Ik ga áltijd net te laat weg en kom dan mega gehaast nog op tijd. Ik heb duizend en één hobby's die ik allemaal veel te weinig doe en ben vooral graag op pad met met vrienden. Ik ben gek op reizen, een getemde ADHD'er en altijd enthousiast om iets nieuws te proberen. Ik kan slecht bereikbaar en koppig zijn, maar tegelijkertijd ga ik voor het vuur voor de mensen waarom ik geef en schijn ik best grappig te zijn.
Ik heb geen kinderen (wel een hamster, maar daar blijft het voorlopig ook bij) en heb een grote allergie voor mensen die met van die mega volle winkelmandjes naar de snelkassa gaan en dan ook nog terug moeten lopen voor iets wat ze vergeten zijn.. sta je daar dan achter met je blikje tomatenpuree. Ik ben gek op koken en bbqen, lust geen chocola (ja echt!) maar hou dus wel van brownies bakken enzo. Oh ja, ik doe kunstgeschiedenis maar ben zelf niet zo creatief. Stappen doe ik niet zo fanatiek meer, maar ik ben wel regelmatig aan de andere kant van de bar te vinden als barvrouw. Verder vind ik dit allemaal heel awkward worden dus eh.. bericht me maar als je meer wil weten ofzo :)
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
26
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
in de afgelopen drie maanden
Ik ben een ambitieuze studente die bijna is afgestudeerd in geschiedenis. Ik zoek iemand die betrouwbaar is en waarmee ik leuke dingen kan doen.
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Utrecht - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Utrecht
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen