Knuz dating; Utrecht schrijft zich in!

Je hebt een drukke baan en geen zeeën van tijd om de kroeg in te gaan. Je werk is belangrijk, maar je zou best wel iemand willen ontmoeten; iemand om de dagelijkse dingen in je leven mee te delen. Dat kan een relatie zijn, maar ook een goede vriend. Online dating Utrecht kan een goede manier zijn om op een snelle en effectieve manier in contact te komen met vrijgezellen in Utrecht die net als jij open staan voor nieuwe mensen, ontmoetingen en ervaringen. Knuz nodigt je uit om je in te schrijven. Wij zijn een gratis dating website en niet zomaar eentje; Knuz is de nummer 1 gratis dating website van Nederland!


Avontuur of echte intimiteit?

Inschrijven bij Knuz doe je vanachter je computer en wanneer je maar wilt. Maak gebruik van je Facebookpagina om in te loggen, of schrijf je in middels het formulier. Net zo makkelijk! Knuz dating Utrecht is er voor alle singles in de buurt van Utrecht of in Utrecht zelf. Ben je op zoek naar spanning, een avontuurtje of sta je open voor echte intimiteit? Tussen de regels door geven mensen vaak al bloot waar ze echt naar op zoek zijn. Bekijk profielen dan ook aandachtig. Wij raden iedereen aan om zo helder en concreet mogelijk te zijn bij het opstellen van je profiel. Op die manier trek je de juiste mensen aan, met dezelfde verwachtingen en intenties. Een paar profieltips op een rijtje:

  • Ben altijd eerlijk;
  • Ben duidelijk en direct;
  • Houd het kort maar krachtig;
  • Kies goede foto’s.

Dating Utrecht; jij bepaalt!

De meeste mensen weten niet precies wat ze wél willen, maar wat ze niet willen is vaak een stuk concreter. Wanneer je er tijdens een gesprek achter komt dat iemand er een hele andere levensvisie op nahoudt, ga dan niet te lang door met een gesprek. Dat is zonde van je tijd en leidt tot niets. Om het allemaal wat makkelijker te maken, stel je zelf de filters in op leeftijd, interesse en regio. Zo zie je alleen de singles op je wall die aan jouw zoekcriteria voldoen. Gericht zoeken naar de perfecte match bespaart je een hoop tijd, gedoe en vooral teleurstellingen!

Het eerste bericht

Het versturen van een eerste bericht met dating Utrecht doe je als een profiel je echt aanspreekt. Dat kan verschillende redenen hebben die voor iedereen persoonlijk zijn. Ben je nieuwsgierig en wil je meer van deze persoon weten, zoek dan contact. Dat kan op diverse manieren. Kies een manier die jij prettig vindt. Stuur je liever een bericht, of beoordeel je om te beginnen eens een foto om de aandacht te trekken van je mogelijk match? Het eerste contact is altijd spannend. Stuur een origineel, grappig of ontwapenend bericht en dan is het wachten op een reactie. Kies Knuz dating! Utrecht barst van de leuke singles!

De zoekquery hieronder bevat dames uit Utrecht in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 745 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
31
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
vandaag
Hier uitleg geven over jezelf heeft geen zin, wil j meer weten over mij stuur maar een berichtje .
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
34
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
eergisteren
Ik ben heel slecht in mezelf omschrijven, maar vriendelijk, humor zijn toch wel 2 kenmerken
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
27
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
niet openbaar
Ik zoek iemand die mee wilt op grote en kleine avonturen! Samen met hond Jos de bossen in, roadtripjes in binnen en buitenland, true crime docu's kijken op de bank met chocola en wijn. En misschien een beetje parasailen en dat soort enge dingen. Pluspunten als je goed kan koken, want ik kan dat in ieder geval niet..103 punten voor een goede risotto!

Verder over mij: Ongezonde liefde voor honden, plantjes, lieve mensen en een beetje (veel) 90's R&B. Ik verdien mijn geld met foto's bewerken bij een museum in Amsterdam en ben daarnaast een heuse fotograaf. Oorspronkelijk Zeeuws meisje, maar nu in Utrecht.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
30
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
niet openbaar
Alhoewel ik gek bent op dieren,ben ik jammer genoeg allergisch voor honden.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
27
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
gisteren
Hoe ik ben:: spontaan ruimdenkend lief gek non-mono zorgzaam creatief net ff anders . Likes:: fun avontuur knuffelen natuur foodies kleur chillen . Disslike:: liegen ovendrijven onverzorgd. Niet gehaast voor een relatie, maar leuk mensen ontmoeten . Ga niet zielig doen als ik niet antwoord, heb dan gwn geen interesse. Geen foto of maar 1 is ook geen antwoord
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Utrecht - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Utrecht
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen