Knuz dating; Utrecht schrijft zich in!

Je hebt een drukke baan en geen zeeën van tijd om de kroeg in te gaan. Je werk is belangrijk, maar je zou best wel iemand willen ontmoeten; iemand om de dagelijkse dingen in je leven mee te delen. Dat kan een relatie zijn, maar ook een goede vriend. Online dating Utrecht kan een goede manier zijn om op een snelle en effectieve manier in contact te komen met vrijgezellen in Utrecht die net als jij open staan voor nieuwe mensen, ontmoetingen en ervaringen. Knuz nodigt je uit om je in te schrijven. Wij zijn een gratis dating website en niet zomaar eentje; Knuz is de nummer 1 gratis dating website van Nederland!


Avontuur of echte intimiteit?

Inschrijven bij Knuz doe je vanachter je computer en wanneer je maar wilt. Maak gebruik van je Facebookpagina om in te loggen, of schrijf je in middels het formulier. Net zo makkelijk! Knuz dating Utrecht is er voor alle singles in de buurt van Utrecht of in Utrecht zelf. Ben je op zoek naar spanning, een avontuurtje of sta je open voor echte intimiteit? Tussen de regels door geven mensen vaak al bloot waar ze echt naar op zoek zijn. Bekijk profielen dan ook aandachtig. Wij raden iedereen aan om zo helder en concreet mogelijk te zijn bij het opstellen van je profiel. Op die manier trek je de juiste mensen aan, met dezelfde verwachtingen en intenties. Een paar profieltips op een rijtje:

  • Ben altijd eerlijk;
  • Ben duidelijk en direct;
  • Houd het kort maar krachtig;
  • Kies goede foto’s.

Dating Utrecht; jij bepaalt!

De meeste mensen weten niet precies wat ze wél willen, maar wat ze niet willen is vaak een stuk concreter. Wanneer je er tijdens een gesprek achter komt dat iemand er een hele andere levensvisie op nahoudt, ga dan niet te lang door met een gesprek. Dat is zonde van je tijd en leidt tot niets. Om het allemaal wat makkelijker te maken, stel je zelf de filters in op leeftijd, interesse en regio. Zo zie je alleen de singles op je wall die aan jouw zoekcriteria voldoen. Gericht zoeken naar de perfecte match bespaart je een hoop tijd, gedoe en vooral teleurstellingen!

Het eerste bericht

Het versturen van een eerste bericht met dating Utrecht doe je als een profiel je echt aanspreekt. Dat kan verschillende redenen hebben die voor iedereen persoonlijk zijn. Ben je nieuwsgierig en wil je meer van deze persoon weten, zoek dan contact. Dat kan op diverse manieren. Kies een manier die jij prettig vindt. Stuur je liever een bericht, of beoordeel je om te beginnen eens een foto om de aandacht te trekken van je mogelijk match? Het eerste contact is altijd spannend. Stuur een origineel, grappig of ontwapenend bericht en dan is het wachten op een reactie. Kies Knuz dating! Utrecht barst van de leuke singles!

De zoekquery hieronder bevat dames uit Utrecht in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 718 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
29
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
vandaag
Als ik mezelf zou omschrijven dan ben ik straight to the point en weet goed wat ik wel en niet wil. Ik ben hier om te daten ( niet dezelfde dag al... er is geen haast) en mocht er uiteindelijk een soulmate opduiken dan is hij meer dan welkom. Ik ben niet geinteresseerd in mannen die veel jonger of veel ouder dan mij zijn en zal dan ook niet reageren. Beetje mijn eigen leeftijd (28 t/m 33) wordt gewaardeerd. Ik hecht waarde aan een gesprek met inhoud en humor :) Misschien tot chats!
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
34
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
vandaag, nu online!
Rustig kat uit boom kijken
Vragen vraag gerustNo go is :
Naakt foto's sturen.
En sex dates.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
33
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
niet openbaar
Op zoek naar gezelligheid! Vriendschap, mailcontact, daten en vanuit daar zien we wel. Geen wanhopige/gebonden/bij ex op zolder wonende mannen in mijn mailbox graag. :-)

* ik heb geen kik en of skype :-) wel facebook en whatsapp. Alleen mijn nummer krijg je pas na een week leuk mailen :-) dus alleen als je geduld hebt....
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
32
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
gisteren
Spontaan, avontuurlijk en op zoek naar iemand die een verrijking is voor mijn leven.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
30
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
afgelopen maand
Hay, ik ben op zoek naar een eerlijke betrouwbare jongen die samen met mij het avontuur aan wil gaan. Ik hou van lekker eten, muziek, winkelen en nog veel meer dingen. Ben erg spontaan en mensen typeren mij als een vrolijke meid.
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Utrecht - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Utrecht
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen