Knuz dating; Utrecht schrijft zich in!

Je hebt een drukke baan en geen zeeën van tijd om de kroeg in te gaan. Je werk is belangrijk, maar je zou best wel iemand willen ontmoeten; iemand om de dagelijkse dingen in je leven mee te delen. Dat kan een relatie zijn, maar ook een goede vriend. Online dating Utrecht kan een goede manier zijn om op een snelle en effectieve manier in contact te komen met vrijgezellen in Utrecht die net als jij open staan voor nieuwe mensen, ontmoetingen en ervaringen. Knuz nodigt je uit om je in te schrijven. Wij zijn een gratis dating website en niet zomaar eentje; Knuz is de nummer 1 gratis dating website van Nederland!


Avontuur of echte intimiteit?

Inschrijven bij Knuz doe je vanachter je computer en wanneer je maar wilt. Maak gebruik van je Facebookpagina om in te loggen, of schrijf je in middels het formulier. Net zo makkelijk! Knuz dating Utrecht is er voor alle singles in de buurt van Utrecht of in Utrecht zelf. Ben je op zoek naar spanning, een avontuurtje of sta je open voor echte intimiteit? Tussen de regels door geven mensen vaak al bloot waar ze echt naar op zoek zijn. Bekijk profielen dan ook aandachtig. Wij raden iedereen aan om zo helder en concreet mogelijk te zijn bij het opstellen van je profiel. Op die manier trek je de juiste mensen aan, met dezelfde verwachtingen en intenties. Een paar profieltips op een rijtje:

  • Ben altijd eerlijk;
  • Ben duidelijk en direct;
  • Houd het kort maar krachtig;
  • Kies goede foto’s.

Dating Utrecht; jij bepaalt!

De meeste mensen weten niet precies wat ze wél willen, maar wat ze niet willen is vaak een stuk concreter. Wanneer je er tijdens een gesprek achter komt dat iemand er een hele andere levensvisie op nahoudt, ga dan niet te lang door met een gesprek. Dat is zonde van je tijd en leidt tot niets. Om het allemaal wat makkelijker te maken, stel je zelf de filters in op leeftijd, interesse en regio. Zo zie je alleen de singles op je wall die aan jouw zoekcriteria voldoen. Gericht zoeken naar de perfecte match bespaart je een hoop tijd, gedoe en vooral teleurstellingen!

Het eerste bericht

Het versturen van een eerste bericht met dating Utrecht doe je als een profiel je echt aanspreekt. Dat kan verschillende redenen hebben die voor iedereen persoonlijk zijn. Ben je nieuwsgierig en wil je meer van deze persoon weten, zoek dan contact. Dat kan op diverse manieren. Kies een manier die jij prettig vindt. Stuur je liever een bericht, of beoordeel je om te beginnen eens een foto om de aandacht te trekken van je mogelijk match? Het eerste contact is altijd spannend. Stuur een origineel, grappig of ontwapenend bericht en dan is het wachten op een reactie. Kies Knuz dating! Utrecht barst van de leuke singles!

De zoekquery hieronder bevat dames uit Utrecht in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 737 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
28
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
deze week
Ik zou graag in contact komen met leeftijdsgenoten en zien wat daaruit voort kan komen.
Een foto zegt niks. Als je me echt wilt leren kennen, stuur dan een leuk berichtje.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
30
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
deze week
Leuk dat je op mijn profiel kijkt!

Ik ben Manisha, leerkracht van beroep. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en uitgaan. Mijn positieve kanten zijn dat ik goed kan omgaan met gevoelens van elk een, zo ook met de mijne.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
29
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
vandaag
Ik zoek een man tussen de 24 en 35 jaar. Ik zoek iemand die niet rookt. Ik heb iemand nodig die mij veel liefde kan geven, maar ik heb zelf ook veel liefde te bieden. Ik ben in mijn jeugd erg ziek geweest, dus ik heb een lieve en zorgzame man nodig. Ik ben zelf ook zorgzaam ingesteld. Maatjes zijn voor het leven staat bij mij op nummer 1 op het gebied van een relatie. Eerst een vriendschap opbouwen en dan kijken of daar iets moois uit voort mag bloeien. Ik houd van goede gesprekken voeren.
Ik houd van veel sociale contacten onderhouden en ik houd van dieren, kinderen en muziek maken. Ik heb een leuk leven, het enige wat er nog aan ontbreekt: is een lieve, leuke betrouwbare partner, met wie ik van het leven kan genieten.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
30
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
gisteren
Hallo, hier kort wat dingen over mezelf;

Ik ben iemand die veel met mijn dieren bezig is. Ik heb een hond en een paard. Zij zijn een groot en belangrijk deel van mijn leven.

Sporten is voor mij ook belangrijk, ik wandel uiteraard al door de hond en rij Paard. Maar regelmatig doe ik ook aan zwemmen en hardlopen.

Ik probeer mijn vrienden met regelmaat te zien en af en toe ook leuke dingen met ze te doen.

Ik werk als fysiotherapeut. Ik ben medeeigenaar van een 1e lijns praktijk. Ik heb ambitie om me hierin steeds verder te ontwikkelen.

Ik studeer momenteel dierfsyiotherapie voor honden en paarden. Als alles goed gaat studeer ik hiervoor in de zomer af en wil ik hier dan ook mijn eigen onderneming in starten.

Hier kort over wat ik zoek in een relatie;

Ik vind het allerbelangrijkste in een relatie dat in moeilijke periodes de ander voor je klaarstaat.

Ik wil graag iemand waarmee ik goed over niet serieuze, maar ook over serieuze onderwerpen goed kan praten. En goed met iemand kunnen lachen is ook altijd een welkom extraatje.

Het is voor mij echt belangrijk dat ik genoeg ruimte krijg, Ik ben al snel benauwd als iemand echt alles samen wil doen. Dingen als met mijn dieren en sporten zal ik best af en toe samen willen doen, maar soms heb ik er gewoon behoefte aan dit alleen te doen. Hetzelfde geldt met vrienden, af en toe wil ik gewoon alleen wegkunnen. Dus eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die het heel leuk vind om dingen samen te doen maar die ook regelmatig zijn eigen ding doet.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
27
Land
Nederland
Provincie
Utrecht
Laatst Online
vandaag, nu online!
*Klein
*Meisje meisje
*Reizen
*impulsieve spontane acties
*Marvel/Disney/pretparkfan
*Prosecco
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Utrecht - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Utrecht
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen