Knuz dating Limburg

Woon je in Limburg en ben je happy single? Dat is het perfecte uitgangspunt om je gratis in te schrijven voor Knuz dating. Limburg is op onze website namelijk goed vertegenwoordigd! Wij zijn de nummer 1 gratis dating website van Nederland. Knuz opent haar deuren naar het maken van nieuwe contacten bij jou in de buurt. Dating is leuk voor iedereen die gelijkgestemde zielen wilt ontmoeten of misschien zelfs wel op zoek is naar een serieuze relatie. Inschrijven kan op ieder moment. Neem de tijd om je profiel in te vullen en geef andere vrijgezellen de kans om jou te leren kennen.


In contact

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kunt komen met singles in Limburg. Knuz dating in Limburg is de perfecte manier om dit avontuur aan te gaan. Ten eerste zijn wij natuurlijk een gratis website. Sommige andere datingsites rekenen inschrijfkosten en beperken toegang tot bepaalde profielen. Daar doen wij niet aan! Bij Knuz zijn namelijk vele duizenden leden actief die je voorgingen en zich gratis inschreven. Wij zijn een website zonder restricties en je kunt met al die mensen in contact komen. De voordelen op een rijtje:

 • Gratis inschrijven
 • Geen restricties
 • Duizenden actieve singles
 • Zoek met filter

  Gericht zoeken naar de liefde van je leven. Het is een waanzinnig voordeel dat je niet hebt wanneer je in de kroeg staat. Als je uitgaat kun je eigenlijk alleen afgaan op hoe iemand eruit ziet. Dat kan heel goed, maar ook helemaal fout uitpakken! Met de filters kun je vrijgezellen zoeken op basis van leeftijd, regio en interesses. Om een date aan te gaan is het belangrijk dat er genoeg raakvlakken zijn. Met het instellen van de filters ben je daarvan alvast verzekerd. Natuurlijk is het altijd afwachten hoe een date verloopt en of er een klik is. Dat ontdek je alleen maar door de uitdaging aan te gaan!

  Online daten

  Dating in Limburg bij Knuz is ontzettend populair. Er zijn steeds meer mensen die hun heil op het internet zoeken en kiezen voor de nummer 1 gratis dating website van Nederland. Leuke vrijgezellen ontmoeten elkaar op Knuz. In de buurt zoeken naar mensen heeft als voordeel dat je af kunt spreken in een café of restaurant dat je allebei kent. Het eerste raakvlak heb je al gevonden! Dating Limburg begint vaak in de chatroom en kan worden voortgezet met de Knuz dating app. Jij bepaalt altijd zelf of je een leuk gesprek tot een date laat komen. Schrijf je direct in!

  De zoekquery hieronder bevat dames uit Limburg in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

    Aanmelden  


  Je zoekopdracht heeft 507 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
  prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
  prev vorige  volgende next 
  profile Image
  Schuilnaam
  Ik ben een
  vrouw
  Leeftijd
  34
  Land
  Nederland
  Provincie
  Limburg
  Laatst Online
  gisteren
  Ik ben 34 en al enige jaren bewust bezig met mijn persoonlijke (en spirituele) ontwikkeling.
  Mijn hobbies zijn wandelen, schrijven, fietsen, mediteren, lezen, internetten. Verder hou ik van kuuroorden, warme landen, zwemmen, massages, etentjes, zo nu en dan een concert en een mooie film, natuur, dieren, bergen, de zee… ik maak regelmatig korte trips, alleen of met een vriend(in).
  Ik kan prima alleen zijn en mezelf vermaken. Ik ben hartelijk en lief. Sterk en gevoelig. Sensueel en intelligent. Romantisch en een gevoelsmens.
  Diep van binnen gepassioneerd, geïnspireerd en gedreven om het beste van mijn leven te maken.
  De afgelopen drie jaar heb ik veel in het buitenland gezeten en heb in Frankrijk een tijdje een B&B gerund. Op het moment werk ik parttime in de facilitaire dienstverlening en wil uiteindelijk mijn eigen massage -en coaching/healing-praktijk gaan neerzetten.

  Wat ik zoek is iemand die trouw is aan zichzelf, gewoon zichzelf durft te zijn, open en eerlijk, begripvol, zorgzaam en een warme, optimistische persoonlijkheid heeft. Je vindt het fijn om in de natuur te zijn, een boswandeling te maken, aan water te vertoeven. Iemand die van dieren houdt. Die rust en stilte kan waarderen. En wie weet eveneens plannen heeft om in de (nabije) toekomst naar het buitenland te gaan (wonen-werken). Als je net als ik bewust met je persoonlijke ontwikkeling bezig bent dan heb je absoluut een streepje voor. Op de eerste plaats gaat het mij om leuk en fijn contact, dat zich wie weet wel ontvouwt tot een waardevolle vriendschap en misschien wel meer...
  Voel je je tot deze woorden aangesproken, laat dan gerust een berichtje achter. Iris
  profile Image
  Schuilnaam
  Ik ben een
  vrouw
  Leeftijd
  35
  Land
  Nederland
  Provincie
  Limburg
  Laatst Online
  deze week
  Ik ben een eenvoudige, vriendelijke, nieuwsgierige, begripvolle en hardwerkende vrouw. Ik hou ervan nieuwe dingen en nieuwe culturen te leren kennen. Ik hou van humor, sport.
  profile Image
  Schuilnaam
  Ik ben een
  vrouw
  Leeftijd
  31
  Land
  Nederland
  Provincie
  Limburg
  Laatst Online
  eergisteren
  Lief zorgzaam behulpzaam zacht van karakter maar weet wel wat ik wel en niet wil
  profile Image
  Schuilnaam
  Ik ben een
  vrouw
  Leeftijd
  29
  Land
  Nederland
  Provincie
  Limburg
  Laatst Online
  in de afgelopen drie maanden
  Ik ben een aardige, eerlijke en zorgzame mama van een zoontje van 4 en wil graag iemand nieuw leren kennen om samen een leuke toekomst op te bouwen, ik hou van gezelligheid, dansen, muziek en af en toe een feestje sla ik ook niet af.
  profile Image
  Schuilnaam
  Ik ben een
  vrouw
  Leeftijd
  35
  Land
  Nederland
  Provincie
  Limburg
  Laatst Online
  in de afgelopen drie maanden
  Mijn naam is suus 35 jaar. Ben op zoek leuk man mooi toekomst te hebben
  prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
  prev vorige  volgende next 


   

  Knuz daten in Limburg - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

  De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Limburg
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen