Dating; Friesland schrijft zich in bij Knuz!

Woon je in Friesland en ben je vrijgezel? Schrijf je dan in bij de nummer 1 gratis dating website van Nederland. Wij leggen graag de nadruk op dat woord ‘gratis’, want dat geldt lang niet voor alle dating websites die bovendien beperkingen opleggen wanneer je bepaalde profielen wilt bekijken. Bij Knuz bieden wij jou vrije toegang tot alle profielen van singels! Deze profielen worden natuurlijk altijd goed gecontroleerd. Geen nepprofielen dus! Schrijf je vandaag nog in bij Knuz en ontmoet mensen die actief zijn in jouw buurt met dating Friesland. Je weet maar nooit; wellicht woont jouw ware liefde wel op de hoek van de straat!

Duizenden singles gingen je voor!

Duizenden singels gingen je voor en schreven zich in bij Knuz. Dating Friesland is er voor alle enthousiaste vrijgezellen in de regio die zoeken naar een leuke date of meer. Elkaar leren kennen in de chatroom of appen op je telefoon met de Knuz dating app? Er zijn verschillende manieren om de vrijgezellen die jou aanspreken beter te leren kennen. Bekijk online alle profielen van leuke singles in jouw regio en durf de eerste stap te zetten naar misschien wel een leuke relatie of nieuwe waardevolle vriendschap! Het is heel eenvoudig om je online in te schrijven. We heten je dan ook van harte welkom bij Knuz!

  • Gratis inschrijven
  • Duizenden actieve leden
  • Overal in contact

Gericht zoeken

Bij Knuz is iedereen welkom! Je hebt online de mogelijkheid om filters in te stellen op basis van leeftijd, regio en interesses. Dat is een geweldig voordeel, want zo krijg je alleen de profielen te zien van singels die aansluiten bij jouw profiel. Gericht zoeken verhoogt de kans op het vinden van de perfecte match. Dating Friesland bij Knuz vraagt je om eens stil te staan bij wat jij verwacht of hoopt van een relatie, en dat kan nooit kwaad. Ga heel gericht op zoek naar mannen of vrouwen die bij je passen.

Online daten voor iedereen

Dating Friesland is er voor alle singels in Friesland die graag het avontuur aangaan met iemand die ze niet kennen. Er is toch niets leukers dan het ontmoeten van nieuwe, interessante en leuke mensen die net als jij open staan voor een nieuwe relatie in welke vorm dan ook. Online daten is nog nooit zo populair geweest. Mensen van alle leeftijden en opleidingsniveaus schrijven zich in. Knuz biedt je alle mogelijkheden om nieuwe contacten te maken. Laat die kans niet aan je voorbij gaan!

De zoekquery hieronder bevat dames uit Friesland in de leeftijd van 24 t/m 40 jaar oud.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 374 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
32
Land
Nederland
Provincie
Friesland
Laatst Online
vandaag
heey heey,

Ik ben corien ik ben soms zo gek als een deur en weet meestal maar al te goed wat ik wil en neem meestal geen blad voor me mond zeg wat ik denk en ik denk wat ik zeg. altijd handig nee niet echt!! maar goed iedereen heeft zijn min punten toch.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
26
Land
Nederland
Provincie
Friesland
Laatst Online
afgelopen maand
Alleenstaande moeder van een speciaal lief kindje. Lief, meelevend,zorgzaam eerlijk en open. Op zoek naar een man die ook zo is. En op eigen benen staat. Zelfstandig is. Weet wat hij wil. Niet alleen uit is op sex. Ik zoek iemand die niet op zijn mondje is gevallen en zegt wat hij denkt. Maarond beschermend en zorgzaam.. ik ben een opvallende verschijning. Kort haar. Aan 1 kant opgeschoren, piercings en tatoeages. Ben alleen op zoek naar serieuze reacties.

Ik woon dus samen met mijn lieve zoontje en onze 2 katten
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
31
Land
Nederland
Provincie
Friesland
Laatst Online
deze week
Leuke , lieve , zorgzame pittige meid zou het leuk vinden om een leuke man / maatje tegen te komen
Ik kom diegene zo in het dagelijks niet tegen helaas
Ik zoek geen one night stands en doe niet aan betaalde sex etc en andere rare voorstellen heb je die wel sla mij dan snel over
Ik vind lieve ondernemende en die romantisch zijn erg leuk
Ik ben totaal geen sport of kanpeertype bergbeklimmen etc zoek ook niet zo n type man dat past niet bij mij
Ben iemand die goed weet wat ze wil
Ben je na deze lange tekst geinterseerd stuur gerust een mailtje
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
34
Land
Nederland
Provincie
Friesland
Laatst Online
afgelopen maand
Ik zoek een leuke jongen om leuke dingen te doen
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
34
Land
Nederland
Provincie
Friesland
Laatst Online
in de afgelopen drie maanden
Ja jeetje lastig hoor dit soort dingen....
Eerst maar eens wat belangrijke eigenschappen van mezelf:

Vrolijk, lief, betrouwbaar, vindt respect geven en krijgen erg belangrijk, spontaan, positief en de rest moet je maar achter komen 😊

Wat ik zoek..... een lieve, eerlijke, gezellige betrouwbare man om samen mee te genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

In ieder geval iets serieus dus als je alleen op zoek bent naar een goede beurt dan ben je hier verkeerd!
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Friesland - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Friesland
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen