50 Plus Dating op Knuz

50 plus dating kan ook geheel gratis! Op Knuz!

Knuz is een gratis datingsite met een grote actieve database van mensen die een serieuze relatie zoeken.
Van al die duizenden mensen is een groot gedeelte 50 of ouder.
Om precies te zijn, op Knuz zijn op dit moment duizenden leden actief lid die 50 jaar of ouder zijn. Genoeg aanbod dus om tussen al deze leden een leuke date of partner te vinden.
Knuz maakt geen onderscheid op basis van leeftijden. Mensen van alle leeftijden zijn welkom op Knuz. Bij ons kun je makkelijk zoeken op leeftijd en locatie. En het mooiste is ... het is geheel gratis. Het kost je dus niets en kan je wel veel opleveren, misschien zelfs de liefde van je leven. Dus wacht niet langer en schrijf je gewoon in.

Geen enkele andere gratis datingsite heeft zo veel 50 plus leden die actief een relatie of een date zoeken.

Hieronder geven we een beknopt overzicht van enkele leden van 50 of ouder die op dit moment actief lid zijn op Knuz.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 356 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
51
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
deze week
Ik ben een vrolijke vrouw en op dit moment is mijn dochter de enige grote liefde in mijn leven. Ik ben een grote dierenvriend en hou van de zee, strand, de zon maar ook de winter. Kan schoonheid vinden in kleine dingetjes.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
52
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
afgelopen maand
Na een relatie van ruim 28 jaar nu 3,5 jaar single. Ben niet op zoek, maar ik wil wel graag gevonden worden.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
53
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
gisteren
Sociaal lief dierenvriend luisterend oor behulpzaam plaag graag sportief creatief
Fulltime baan
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
58
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
gisteren
Karakteriseer mij - emotioneel, gevoelig en vrouwelijk. Ik hou van praten. Ik hou van een vredig leven vol schoonheid - bloemen, tuin, kunst, reizen, dierentuin, natuur, architectuur, foto . . Ik verlang naar een sterk, mooi huwelijk tot het einde van mijn leven. Ik mis de man naast me die mijn sterke schouder is, die mijn steun is. Mijn droom is om te leven in een huis dat we mooi maken, we zorgen samen voor de tuin,  we gaan samen op reis,  we gaan samen wandelen, we vieren samen en we hebben ook slechte tijden samen. Mijn droom is om 2 kleine Cihuahua-honden te hebben die elke dag plezier maken. Ik ben creatief, en heb veel vaardigheden - schilderen, tekenen, breien, haken, vilten, fotografie, cakes bakken, kamers ontwerpen in de tuin, decoratieve dingen maken, prachtige composities maken in verschillende technieken op hout, meubels, naaien. Het allemaal tijdens mijn leven geleerd. Ik heb een rijke opleiding en medische opleiding ook, beide twee graden - Bachelor en Master in in psychologie en pedagogiek, ik ben een bloemist, stylist, ontwerper. Dit alles is nuttig voor het leven. Mijn land Letland. Helaas is er armoede en corruptie.Nu ik woon in Nederland.
Ik wil een man die niet bang is voor verantwoordelijkheid,is een Europeaan, wil een huwelijk, rookt niet, heeft geen kinderen (jong of volwassen), geen schulden met ex, geen gepensioneerde, heeft een eigen huis, heeft een auto en een werk.
Dit is geen prins op een wit paard, maar een man die geeft om het leven van een vrouw die de leiding heeft, geen leugenaar, een valsspeler en een gebruiker.
Gebruik geen buitenlandse vrouw als speelgoed. Als ze oud is, betaalt haar land weinig pensioenen, dan kan ze hier niet overleven. Dus de man moet verantwoordelijk zijn, zodat de vrouw hier kan wonen, zelfs als ze langer leeft. Laat haar een huis hebben om in te wonen, laat haar geld hebben om in te wonen, zodat ze niet je schulden hoeft te betalen.Een man moet niet besluiten om een vrouw op straat achter te laten. Hij is verantwoordelijk voor haar toekomst, omdat ze niet in nederland is geboren en daar haar hele leven heeft gewerkt.Ze is niet schuldig als haar thuisland een pensioen betaalt van € 70-300 per maand voor 34-40 jaar werk.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
58
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
in de afgelopen drie maanden
Ben een vrouw met humor en zoek nog een maatje om leuke dingen mee te doen en wie weet is er een klik en kunnen wij nog meer leuke dingen samen doen ;-) .......ben dol op dieren maar heb thuis geen dierentuin...Ben vrij zelfstandig en heb een eigen mening. Ga graag uit ( ben ook dol op mensen) maar kan ook heel goed lekker lui een avond op de bank liggen.
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Drenthe - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Drenthe
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen