Je zoekopdracht heeft 352 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
53
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
gisteren
Sociaal lief dierenvriend luisterend oor behulpzaam plaag graag sportief creatief
Fulltime baan
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
58
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
gisteren, nu online!
Karakteriseer mij - emotioneel, gevoelig en vrouwelijk. Ik hou van praten. OOk ben ik een persoon van sensatie, van aanraking, van visie. Ik hou van een vredig leven vol schoonheid - bloemen, tuin, kunst, reizen, dierentuin, natuur, architectuur, foto . . Ik ontvang elke dag mooie woorden, knuffels, leuke kleine verrassingen van een geliefde. Ik verlang naar een sterk, mooi huwelijk tot het einde van mijn leven. Ik mis de man naast me die mijn sterke schouder is, die mijn steun is. Mijn droom is om te leven in een huis dat we mooi maken, we zorgen samen voor de tuin,  we gaan samen op reis,  we gaan samen wandelen, we vieren samen en we hebben ook slechte tijden samen. Mijn droom is om 2 kleine Cihuahua-honden te hebben die elke dag plezier maken. Ik ben creatief, en heb veel vaardigheden - schilderen, tekenen, breien, haken, vilten, fotografie, cakes bakken, kamers ontwerpen in de tuin, decoratieve dingen maken, prachtige composities maken in verschillende technieken op hout, meubels, naaien. Het allemaal tijdens mijn leven geleerd. Ik heb een rijke opleiding en medische opleiding, beide twee graden - Bachelor en Master, ik ben een bloemist, stylist, ontwerper. Dit alles is nuttig voor het leven. Mijn land Letland. Helaas is er armoede en corruptie.Nu ik woon in Nederland.
Ik wil een man die niet bang is voor verantwoordelijkheid,is een Europeaan, wil een huwelijk, rookt niet, heeft geen kinderen (jong of volwassen), geen schulden met ex, geen gepensioneerde, heeft een eigen huis, heeft een auto en een werk.
Dit is geen prins op een wit paard, maar een man die geeft om het leven van een vrouw die de leiding heeft, geen leugenaar, een valsspeler en een gebruiker.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
57
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
deze week
Ben een vrouw met humor en zoek nog een maatje om leuke dingen mee te doen en wie weet is er een klik en kunnen wij nog meer leuke dingen samen doen ;-) .......ben dol op dieren maar heb thuis geen dierentuin...Ben vrij zelfstandig en heb een eigen mening. Ga graag uit ( ben ook dol op mensen) maar kan ook heel goed lekker lui een avond op de bank liggen.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
55
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
eergisteren
Ben eerlijk hou niet van onrecht, ben gek op dieren en mijn kids
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
51
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
gisteren
Deze spontane, extraverte vis is er lang achter dat er geen hand vol is, maar een land vol, maar ik vraag me wel af waar die stoere visser blijft die mij aan de haak slaat. En met stoere man, bedoel ik dan een man met ballen die zich er niet voor schaamt om zijn emoties openlijk te tonen (een metroman dus).
Dus heren, haal het hengelgerei maar van zolder, controleer het draad, gebruik scherpe haakjes, zoek het juiste aas en wat misschien nog veel belangrijker is, gebruik lokvoer en wie weet haal je dit visje dan wel op het droge. Ik zeg niet dat ik easy to get ben en je mag er best een zware dobber aan hebben om het gewenste resultaat te bereiken, maar dat is dan ook het verschil of je genoegen neemt met een voorntje of dat je je de moeite wil getroosten om een karper aan de haak te slaan.
Ik kan je alvast verklappen dat dit unieke exemplaar naar meer smaakt en als je er eenmaal van hebt geproefd , loopt het water je in de mond en kun je er geen genoeg van krijgen.

Mijn kleine maar sfeervolle kom is gesitueerd in het Drentse land en hoewel ik me daar als een vis in het water voel, ben ik het doelloze rondjes zwemmen wel meer dan zat en zou ik graag mijn blik willen verruimen. In mijn optiek is de vis zeker niet gemaakt om alleen te zijn en ik zoek dan ook een reisgenoot die samen met mij een enerverende en passionele reis door de liefde wil maken en wie weet resulteert dit in een uitermate vruchtbare relatie.

Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst en met alleen het lezen van mijn profiel bereik je niet zoveel, een interesseberichtje sturen heeft ook niet zoveel effect, alleen degenen die de moeite nemen om een persoonlijk berichtje te sturen maken de kans op de hoofdprijs want anders heb je grote kans dat je bot vangt.

Wordt dit visserslatijn je allemaal wat teveel dan kunnen we elkaar de hand schudden want ik zoek gewoon een manier om je aandacht te trekken en natuurlijk hoop ik dat je een hengeltje durft uit te werpen en dat ik als resultaat een zee aan serieuze reacties mag ontvangen. Want hoewel menigeen beweert dat ze niet wanhopig op zoek zijn, kom ik er openlijk voor uit dat ik liever gisteren dan vandaag iemand aan mijn zijde heb. Ik ben zeker geen vrouw die niet zonder man kan, want dat kan ik al een tijdje en dat gaat heel erg goed. Maar ik wil het allemaal niet meer zonder man kunnen, ik wil een man voor de rest van mijn leven maar dan wel een man met ballen die zich er niet voor schaamt om zijn emoties te tonen!

NB Voor alle 'eerlijke' heren, ik ben me er terdege van bewust dat smaken nogal verschillen en heb er dan ook geen enkel probleem mee als ik niet jouw droomvrouw ben. Maar laat dan in ieder geval blijken dat je over het nodige fatsoen beschikt door even te reageren op een serieus berichtje van mijn kant. Een standaard geen-interesse bericht is gauw verzonden nietwaar.
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next