Inloggen met FaceBook


Hoe werkt het?
Op Knuz.nl kun je inloggen met je FaceBook-account. Als je een Knuz-account hebt en je FaceBook-account is aangemaakt met hetzelfde e-mailadres dan kun je rechtstreeks inloggen op Knuz met je FaceBook-account.

Als je ingelogd bent op FaceBook en je klikt op de button "Inloggen met FaceBook" dan ben je daarna direct ingelogd op Knuz op je eigen account. Makkelijk en snel. Ben je nog niet ingelogd op FaceBook dan kun je dat ook doen via de knop "Inloggen met FaceBook".

Wel een FaceBook-account, maar nog geen Knuz-account?
Als je wel een FaceBook-account hebt, maar nog geen Knuz-account dan kun je via de knop "Inloggen met FaceBook" snel en makkelijk een account aanmaken op Knuz.

Zo werkt het:
Klik op de knop "Inloggen met FaceBook". FaceBook vraagt je nu akkoord te gaan met het overhevelen van enkele velden uit je FaceBook-account richting Knuz. Indien je akkoord gaat is je Knuz-account direct aangemaakt en wordt je verwezen naar een pagina waarmee je je account op Knuz verder kunt aanvullen. Zelfs je profielfoto op FaceBook (indien aanwezig) wordt overgezet naar je Knuz-account. Uiteraard kun je nadat je ingelogd bent je foto aanpassen en eventueel meerdere foto's plaatsen bij je profiel.